21.3.13

Vastaanottokomitea

Mies vailla epäilystä
V1 on lojunut viimeisen viikon Mädridissä (kuten hän sen lausuu). Vertaisvalmennettava-Emmin onnistuttua ruikkaamaan Suomen kamaralla viruville tukijoukoille tuliaisia, iski meille suunnaton velkaantumisen tunne. Eihän sitä tuliaisia tohdi vastaanottaa ilman että antaa jotain takaisin...

Suunnitellessamme hyvää rääkkiä V1:lle, sattui asiasta kuulemaan Tigo Clothingin omistajistoon kuuluva. Omatuntoamme puhdistavaa treenirääkkiä tukemaan saimme tyylikkäät Sebagon reput!


Huikea paraatimme pääsi kuin pääsikin ajoissa V1:stä vastaan Helsinkin-Vantaan Terminaali ykköseen, vaikkakin kuskiltamme (R1) oli jäänyt tuplasilmät kotiin ja puolet matkasta kului leveäkuljetuksen vilkkuvaloista migreeniä pyydystäessä. Yöllinen ykkös-tie mahdollistaa uskomattomia äänivallien rikkomisia.

Aina niin positiivinen V1 lyllersi rinta rottingilla terminaalin porteista Suomen maaperälle ja ryhtyi esittelemään tuliaisrepertuaariaan. Treenisheikkerit tyylikkäästi väritettynä! Emmi kaappasi söpön pinkin tukevoittamaan valmiiksi niin "vähäistä" naisellisuuttaan ja meikäläiselle tottakai pähkinäfirman värejä myötäilevä kippo. Molemmat shakerit luonnollisesti sisältäen Mädridiläistä halpisviintä. Roger joka ei aktiivisesti V2Powerin rääkkeihin osallistu sai potun Bombayn giniä. Hienon värinen sekin pullo oli.



Halailtuamme siinä iloista jälleennäkemistä aikamme, piti mailmanmatkaajalle löytää suomalaista. Kahvia siis. Kuulemma Mädridiläiset kulinaristit nauttivat kahvinsa vahvasti ripuli-esanssilla höystettynä. Autuaan tietämättömänä tulevasta yöllisestä jumpastaan V1 piteli pian Lohjan ABC:n jättikahvia käsissään kuin kauan kateissa ollutta kivestään.


Säälittävän hyväuskoinen veijari ei vieläkään aavistanut


Haukkalan pysäköimisalueen parkkipaikalle oli suunniteltuna Death By -treenistä jalostettu Multi Kill -versio. Lähinnä laiskojen katsojien vuoksi, sillä burpeita tuo Mädridistä supervoimia hakenut, atleettiselta rakenteeltaan paremmin kehittynyt bloggaaja tekee Death By:na aivan liikaa ja ulkona on kylmä katsella kun toinen hikoilee.

En ole varma kumpi miestä sapetti enemmän, Nut Expressin mainostakki vai yllätystreeni ilman ruokaa viimeiseen 8 tuntiin. Molempi parempi.


Yöjumppa 02.30, -7,5 C:
Jokaisella alkavalla minuutilla 1 burpee, 1 punnerrus, 1 vatsa enemmän kuin edellisellä. Aloittaen yhdestä toistosta päättyen niin moneen toistoon kun minuutteja on kulunut.

Lopputulos oli ihastuttava 11 minuuttia: 66 burpeetä, punnerrusta ja vatsaa. Kohtalaisen ala-arvoinen suoritus. Sallittakoot alkoholin pöhöttämältä mädridiläiseltä.

"Jaxuhali" -käsite otti ja iski vasten kasvoja V1:n jumppailun jälkeen. Naiset...

Positiivisesti yllättyneenä lyömisen vähyydestä yllätys-tempauksen jälkeen, jatkoimme liikenteen vaarantamista Turkuun.










- V2

PS.
Tekstiä kirjoittaessani klo 12.06 sain juuri tietooni V1:n laskeutuneen salille maksamaan pottuja pottuina Emmille. Ilmeisesti jaxuhali ei tehnyt tehtäväänsä.

V1: Emmikin tykkäsi burpeesta, mutta vessan kaakelit ei sopinu neidin värisilmään. Tämän seurauksena hän päätti laatoittaa paikan uudelleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!