25.3.13

V1: Tavoiteasettelua

Joku käski aikanaan pyhittää lepopäivän, joten niin tehtiin ja sunnuntai vietettiinkin varsin rauhallisissa merkeissä. Mä väänsin töitä ja hoidin asioita kuntoon peräsuoli pitkällä, kun taas V2 vain valitteli ettei saa enää 12 jälkeen nukuttua kun mun viestit värisee kännykässä jatkuvasti.

En tiedä nousiko se lusmu koko päivänä, vai jäikö hän liukuovien taakse sänkyyn treenaamaan vaakamamboa (itsekseen). Enkä ole varma välitänkö tietää.....

Illala pääsin rentoutumaan vanhan isäukkoni seurassa kunnon hikiliikunnan merkeissä ja kotiin päästyäni aloinkin pohtia omia tavoitteitani. Itse kun en ole mitään kunnollisia tavoitteita asettanut. Perustavoitteet on se että kerran viikossa aamulla sattuu sikana ja treenaamisen aikana koetaan voimakkaita euforisia tuntemuksia, noin kolme sekuntia ennen pyörtymistä. Jos joku aamu sattuisi peilikuvakin miellyttämään omaa silmää, niin se on plussaa.


 V2:den tavoin kun en voimannostaja ole, vaan lähinnä tämmöinen saatanallinen jokalajin sykkijä, en ajatellut mitään 200 kg Mavea asettaa tavoitteeksi.

Kolmen raidan sukat ja nallehousut <3
Natsiksi ne usein haukkuvat minuakin (joskaan en ole läheskään N1 NihilistiNatsiJumppaTankoMaikan tasoa) ja jonkinasteiseksi antipasifistiseksi militaristiksi voin myös leimautua. Maihinnousukengät kiihottaa. Tämän seurauksena päätinkin kaivaa jostain inttimuistojeni syvimmistä syövereistä kolmeraitaisten sukkien ja ah. niin ihanan lämpimän nallepuvun keskeltä vanhan kunnon Käsimiehen Sotakirjan aka. Sotilaan Värityskirjan.

Palveluserä kerrallaan Suomen itsenäisen tasavallan tulevaisuuden lupausten kuntotestitulokset vain rapisevat alaspäin, joten nyt on aika kerrankin nostaa keskiarvoa näin reserviläisen osalta. Auki sivu 291 ja PV:n kuntoluokat taulukko.
Vemppasin aivan liian vähän, pysyivät sivut puhtaina


TESTI Huono Tyydyttävä Hyvä Kiitettävä
Vauhditon Pituus alle 2,00 m 2,00 m 2,20 m2,40 m
Istumaan Nousu alle 32 32 40 48
Selkälihastesti alle 40 40 50 60
Etunojapunnerrus alle 22 22 30 38
Käsinkohonta alle 6 6 10 14
Lihaskuntoluokka 0 - 4 pistettä 5 - 8 pistettä 9 - 12 pistettä 13 - 15 pistettä
12 min Juoksutesti alle 2200 m 2200 2600 3000

Ettei homma menisi ihan tussuiluksi niin asetetaan tavoitteeksi selvittää vihreän firman ohjeilla meikäläisen kuntoluokka ensiviikon aikana. Lupaan suorittaa testin jälkeen 100 bourpeeta jokaista testin osa-aluetta kohden, joka jää alle kiitettävän tuloksen.

Sitten kun parin kuukauden päästä vietetään V2Powerin testipäivää, niin jokaisen lihaskuntotestin tuloksen tulee parantua vähintään 15 %. Alituksesta rangaistaan. Yleisö saa ehdottaa rangaistuksia....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!