8.3.13

Ja sit loppu kivesten neppailu


Päivien päivää arvon lukijakunta.

Tänään asetetaan tavoitteita, mietitään treeniohjelmaa ja haikaillaan venyttelystä.
Hain viimeisillä treenikerroilla paria maksimitulosta, jotta osaisi taas hahmottaa omia rajojaan paremmin. Lopputulos sinänsä ei kaikkea ehkä kerro, sillä tempauksen ja rinnallevedon maksimit jäivät kiinni tekniikasta (ja kasetista joka leikkaa kiinni aina kun maksimeja haetaan).
     
Tempaus: 72,5 kg
Rive: 90 kg
Mave: 150 kg
Etukyykky: 110 kg
Takakyykky: 130 kg

Eli siis kaikin puolin säälittäviä lukuja. Kyykyt ass to grass periaatteella, sillä ketä nyt jaksaa viivottimella katella ollaanko 90 asteen yli vai alle.

Toukokuun kolmannen viikon alussa on tavoitteiden tsekkaukset:

Tempaus: 82,5 kg
Rive: 110 kg
Mave: 165 kg
Etukyykky: 130 kg
Takakyykky: Unohdetaan tämä tästä tavoitteesta. Keskivartaloon sitä potkua ollaan hakemassa.

Sain käsiini Painonnosto-ohjelman velivenäläiseltä Georgii Zobachilta. Tästä meinasin kikkailla itselleni salaisen aseen, johon lisätään voimallinen puoli 1-2 päivää viikossa. Meinasin istahtaa alas parin personal rainerin kanssa ja optimoida rääkin ja hämärän rajamailla kulkemisen. Tulosten lisäksihän meillä jokaisella on tavoitteena Paavo Nurmi -patsaan kaltainen olemus (suuremmilla munilla ja tuuheammalla tukalla). 

1.Treeni
Tempaus allemenolla
Raaka rinnalleveto (joko maasta tai remmeillä polvien korkeudesta)
Voimatyöntö
Etukyykky
Tempausveto
Hyppyjä korokkeelle

2.Treeni
Raaka tempaus (joko maasta tai remmeillä polvien korkeudesta)
Rinnalleveto allemenolla
Työntö
Rinnalleveto vetoja
Takakyykky
Hyvää huomenta liike

3.Treeni
Tempaus korokkeilta (remmit!)
Rinnalleveto korokkeilta (remmit!)
Voi vaihdella kumpaa tekee allemenolla ja kumpaa raakana. Tai molempia
Tempausvetoja korokkeilta tai rinnalleveto vetoja
Voimatyöntö
Etukyykky

Mitä mieltä kaiken tietävä ja laupias lukijakunta ohjelmasta on? Sarjat tuossa on tarkoitus pitää 3-5 toiston mittaisina, notta ATP pysyy menossa mukana.

Tavoitteiden asetteluun liittyen päätimme V1:n kanssa asettaa pientä kilpailuhenkeä taustalle. Molempien tavoitteet kun poikkeavat toisistaan melko paljon, niin omien tavoitteiden lisäksi saamme kaiken kunnian nussia toistemme tavoitteita. Eli meikäläinen pääsee jumppaamaan V1:n tavoitteita vastaan ja rehkimään itsensä aivan loppuun. Lähinnä koen sääliä V ykköstä kohtaan kun joutuu nostelemaan miesten painoja miehekkäällä tavalla. 



Salin sisällä keksimme erään kanssatreenaajan kanssa kehittää 3-4 viikon välein 50 euron kilpailun. Hän on vuoden verran ehtinyt painonnostoa harrastamaan, ja tempasi justiinsa 97,5 kg. Kettumaisen kova tulos vaahtosammuttimen mittaiselta eliöltä. (Taitaa olla 184 cm ja 85 kg). 
Itsehän olen 190 cm ja saman verran läskiä. Poika kun on pirusti meikäläistä vahvempi, niin keksin nokkelan tavan laskea kilpailun maksimit suhteutettuna omaan maksimiin. Eli mulle kilon nosto tuloksessa on pirusti parempi kuin sillä rääpäleellä. Toivottavasti saadaan pari muutakin skabaan mukaan niin alkaa kukkaro pian pullottaa!

Niin ja se venytyksien perään haikailu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos olet botti painu vittuun. Muutoin jätä kommentti!